Hoppa till innehåll

Om oss

Vi som ligger bakom makebusiness är tre företagare som gillar utveckling och affärer. Vi saknade ett forum där det är fokus på att hitta nya kontakter som samtidigt agerar ambassadörer för varandras business och där vi kompetenshöjer varandra genom erfarenhetsutbyten och inspiration. Vi tvekade aldrig när vi tog över den ekonomiska föreningen som startade i Ljusdal 2013.

Organisation

Marie Ekenberg
Ordförande

En serviceminded ledare som jobbat halva livet i Stockholms hotellvärld och bor numera i Järvsö. Älskar mötet med människor och att utbilda människor inom allt från ledarskap och organisation till arbetsrätt & arbetsmiljö. Hon äger & driver företaget OUR SPACE Coworking. Har också titeln en passionerad bygdeutvecklare i Järvsö, engagerad i allt från inkluderingsfrågor, skolan och andra viktiga frågor för byborna.

Sara Åhnstrand
Ekonomiansvarig, ledamot

Sara har jobbat med organisationsförändringar, effektiviseringar, projektledning, ledarskap och coaching inom både den privata sektorn och föreningslivet, i mer än 20 år. Hon drivs av utveckling, struktur och ordning och reda. Hon vill göra skillnad i samhället genom att stärka näringslivet via småföretagen och deras företagsledare genom att organisera mera. Dessutom brinner hon för styrelsearbetet och arbetar i styrelser för flera bolag. Sara är bosatt i Söderhamn och driver företaget Åhnly Sara.

Jenny Näsström- Lindgren
Programansvarig, ledamot

Driver egna företaget Leadup där hon coachar, utbildar och utvecklar. Hon har coachat och utvecklat företag, organisationer och privatpersoner i över 10 år. Där hennes främsta områden är ledarskap, medarbetarskap och självledarskap. Jenny är bosatt i Söderhamn