Hoppa till innehåll
 • 20 augusti kl. 18:00 – 20:00 Bergshotellet, Järvsö

  makebusiness connect är ett utvecklande nätverk för kvinnor där vi inspirerar och utvecklar varandra. Nätverket bygger på ett aktivt medlemskap. Vi ger och får ta del av varandras kontaktnät samt att vi kompetenshöjer varandra genom erfarenhetsutbyten.

  Nu bjuder vi in dig som vill prova på makebusiness connect under en kväll.

  Anmäl dig här!


makebusiness connect är ett utvecklande nätverk för kvinnor där vi inspirerar och utvecklar varandra. Nätverket bygger på ett aktivt medlemskap. Vi ger och får ta del av, varandras kontaktnät samt att vi kompetenshöjer varandra genom erfarenhetsutbyten.

Vårt mål med ditt medlemskap är att du ska ta ditt företagande eller arbetsplats till en ny nivå och göra mer affärer samtidigt som du har kul på vägen med likasinnade.

Det här ingår i makebusiness connect:

 • Ett utvecklande nätverk som vill makebusiness
 • Digitala lunchträffar varannan vecka
 • Företagsutveckling
 • Inspirerande föreläsningar
 • Några fysiska träffar per år

Pris?

Vår förhoppning är att det här inte ska kosta dig eller företaget någonting alls. Vi vill att du ska tjäna in din medlemsavgift redan första året genom att göra affärer via makebusiness connect.
Investering: 795 kr/mån exkl moms

”När jag anmälde mig var jag rätt övertygad om att jag inte kommer prioritera något mer nätverk, utan anmälde mig bara för att ni är så trevliga och grymma, men konceptet känns verkligen BÅDE trevligt och på riktigt värdeskapande! Min anmälan kommer!!

Deltagare från ett av våra prova-på-event